Η Εταιρεία μας

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας,

Η εταιρεία μας, easyGO, δραστηριοποιείται στον τομέα του εξοπλισμού γυμναστικής και αποκατάστασης από το 1985 και διαθέτει εμπειρία τριών δεκαετιών. Το 2009 απέκτησε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ειδική καρέκλα και γερανάκι μεταφοράς ασθενών easyGO, ένα πρωτοποριακό προϊόν που δημιουργήθηκε για να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία. Η easyGO είναι η πρώτη ηλεκτρική καρέκλα ανύψωσης-μεταφοράς ασθενών που κυκλοφόρησε παγκοσμίως.

Aποστολή της εταιρείας μας είναι να απλοποιήσει τη ζωή των ασθενών και των φροντιστών τους. Δεσμευόμαστε στο να παρέχουμε πάντα την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ευκολία που αξίζει σε κάθε άτομο Και επιδιώκουμε συνεχώς να βελτιώνουμε και να προσαρμόζουμε τις ανάγκες των ασθενών στην easyGO.

Η easyGO προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες ασθενείς και φροντιστές ανά το κόσμο. Διασφαλίζουμε πάντοτε ότι οι ανάγκες των πελατών μας ικανοποιούνται με φροντίδα και αφοσίωση.

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με εξειδικευμένες γνώσεις, αφοσιωμένους στο να παρέχουν τη βοήθεια και τις υπηρεσίες τους μέσω του easyGO σε ασθενείς και φροντιστές. Τα άτομα της ομάδας μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τομέα της αποκατάστασης και του ιατρικού υλικού. Οι φυσικοθεραπευτές μας, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν θεμέλια της εταιρίας μας. Η easyGO κατέχει πιστοποιήσεις που αντικατοπτρίζουν την αφοσίωσή της να πληροί τα πρότυπα της αγοράς:

  • Έγκριση FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ)

  • Πιστοποίηση EN ISO 13485 για ιατροτεχνολογικά προϊόντα κατηγορίας Ι

  • Σήμανση CE

ΓΕΜΗ 156902001000

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας! Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν ερωτήσεις και σχόλια,

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: +30 2106136366

Η ομάδα της easyGO

Γιώργος Βεζύρης : Inventor – C.E.O

Σαμαρά Μαρία : Owner – General Manager

Χριστίνα Βεζύρη : Υπεύθυνη Marketing

Βασίλης Βεζύρης: Συντονιστής Πωλήσεων