ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
2106136366
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ E-MAIL ΣΤΟ
[email protected]

Η Εταιρεία μας

Μερικά λόγια για την εταιρεία μας,


Η εταιρεία EasyGo Patient Lift απαρτίζεται από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των οργάνων γυμναστικής με καταστήματα λιανικής από το 1981. Από το 1995 κατέχει ξεχωριστή θέση και στο χώρο της αποκατάστασης των Α.Μ.Ε.Α. αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα το ηλεκτρονικό ποδήλατο Ενεργητικής και Παθητικής κινησιοθεραπείας Motomed. Το 2009 απέκτησε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ειδική καρέκλα easyGO ένα πρωτοποριακό βοήθημα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Α.Μ.Ε.Α.

Το 2012 δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα easygolift.com με φυσική παρουσία στα Μελίσσια στην ΑΘήνα, προσφέροντας σας πάνω από 10,000 κωδικούς σε προϊόντα που αφορούν την υγεία, την άθληση, την προσωπική περιποίηση και φροντίδα. Το κατάστημά μας με την προσωπική επαφή που αναπτύσσει με τους πελάτες είναι πάντα κοντά σας με γνώση, εμπειρία και προθυμία να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει το κατάλληλο για την δική σας ανάγκη προϊόν.

Η εταιρεία EasyGo Patient Lift είναι πιστοποιημένη από τον επίσημο φορέα ΕΚΑΠΤΥ σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση 1348/04 ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας ιατροτεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες. Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες τόσο στο χώρο του αθλητικού εξοπλισμού όσο και σε αυτόν της αποκατάστασης και των ιατρικών ειδών. Με τη δωρεάν συμβουλευτική βοήθεια του φυσικοθεραπευτή μας Μιχάλη Σαμαρά θα βρείτε το καταλληλότερο ιατρικό μηχάνημα για εσάς. Για ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας πατήστε εδώ.