Πολιτική Επιστροφών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα

Το easygolift.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προβολής και πώλησης της ειδικής καρέκλας ανύψωσης & μεταφοράς ασθενών easyGO μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η εταιρεία με την επωνυμία MG4ALL MON IKE , που εδρεύει στα Μελίσσια Αττικής, στη διεύθυνση Ελευθ. Βενιζέλου9 .

Η MG4ALL MON IKE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ασφάλεια

Η εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: Το Όνομα Χρήστη (Username) και ο Κωδικός Πρόσβασης (Password), τα οποία κάθε φορά που τα καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε το Κωδικό Πρόσβασης (password), όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω διαπιστευτηρίων και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος/η για την διατήρηση της μυστικότητας του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για την χρήση των διαπιστευτηρίων από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Η εταιρεία μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Επιστροφές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, θα πρέπει αρχικά να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είτε στο τηλέφωνο 210 8047775, είτε με email αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, η οποία προκύπτει από το αποδεικτικό παραλαβής και εφ’ όσον πληρούνται τα παρακάτω:

  • Το προϊόν είχε λειτουργικό ή ποιοτικό ελάττωμα ή έγινε λάθος στην αποστολή του προϊόντος.
  • Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως παραλήφθηκε, και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Επίσης, θα πρέπει να είναι προσεκτικά συσκευασμένο στην αρχική συσκευασία του.
  • Κάθε προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς.

Όταν το προϊόν φτάσει στην έδρα μας, θα σας επιστραφεί το υπόλοιπο της αξίας του προϊόντος, αφού αφαιρεθούν τα έξοδα μεταφοράς και ασφάλισης, εκτός αν πρόκειται για αποδεδειγμένα ελαττωματικό προϊόν ή περίπτωση δικού μας λάθους.

Τρόποι πληρωμής